+37122817228
latviesicelo@gmail.com

Taivānas vīza: Kā iegūt Taivānas vīzu un cik tas maksā?

Noderīgi padomi un ieteikumi latviešu ceļotājiem

Taivānas vīza: Kā iegūt Taivānas vīzu un cik tas maksā?

Taipeja - Taivanas viza

Dalies ar draugiem!

Šajā lapā ir atsauces uz mūsu sadarbības partneriem. Ja pēc nospiešanas uz kādas no saitēm tu veiksi pirkumu, mēs iespējams nopelnīsim komisiju. Vari būt drošs, ka mēs iesakām tikai tādus pakalpojumu sniedzējus, kam uzticamies.


Ceļojot uz Taivānu, Latvijas pilsoņiem Taivānas vīza nav nepieciešama. Atļautais uzturēšanās laiks vienā iebraukšanas reizē – līdz 90 dienām.

Savukārt Latvijas nepilsoņiem ir nepieciešama vīza uz Taivānu. Vīzu ir nepieciešams noformēt pirms brauciena. To var izdarīt ar tūrisma aģentūras starpniecību.

Taivānas vīza = Zīmogs pasē

Latvijas pilsoņiem iebraucot Taivānā, ir tik vien kā jāuzrāda ceļošanai derīga pase – ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc plānotās izbraukšanas no Taivānas.

Iebraucot valstī, vienmēr ir jāaizpilda iebraukšanas karte, kurā ir jānorāda informācija par savu lidojumu, vārds, uzvārds, dzimšanas dati, pases numurs, viesnīcas adrese un valsts apmeklējuma iemesls. Atsevišķos gadījumos var tikt prasīts uzrādīt prombraukšanas biļeti.

Runājot par prombraukšanas biļeti, to var paprasīt arī pirms tam – reģistrējoties lidojumam uz Taivānu. Un, ja aviokompānijai rodas aizdomas, tev var arī tikt liegta iespēja iekāpt lidmašīnā.

Padoms tiem, kas ceļo uz Ķīnu un Taivānu

Ja viena ceļojuma laikā plāno apmeklēt gan Ķīnu, gan Taivānu, atceries, ka Taivāna nav Ķīna.

Līdz ar to, iebraucot Taivāna, tu vairs nevarēsi atgriezties atpakaļ Ķīnā. Ja vien tev nebūs iegūta speciāla vīza, kas ļauj Ķīnā iebraukt divas vai vairākas reizes (“double entry” vai “multiple entry” vīza).

Iesakām plānot savu ceļojumu tā, ka Taivāna ir vai nu ceļojuma sākuma vai beigu punkts.

Dalies ar draugiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

shares