+37122817228
latviesicelo@gmail.com

Singapūras vīza: Kā iegūt Singapūras vīzu un cik tas maksā?

Noderīgi padomi un ieteikumi latviešu ceļotājiem

Singapūras vīza: Kā iegūt Singapūras vīzu un cik tas maksā?

Strūklaku šovs Singapūrā - Singapūras vīza - Vīza uz Singapūru

Dalies ar draugiem!

Šajā lapā ir atsauces uz mūsu sadarbības partneriem. Ja pēc nospiešanas uz kādas no saitēm tu veiksi pirkumu, mēs iespējams nopelnīsim komisiju. Vari būt drošs, ka mēs iesakām tikai tādus pakalpojumu sniedzējus, kam uzticamies.


Ceļojot uz Singapūru, Latvijas pilsoņiem Singapūras vīza nav nepieciešama. Atļautais uzturēšanās laiks vienā iebraukšanas reizē – līdz 90 dienām jeb tāpat kā Malaizijā. Vēlāk ir iespējams izbraukt no valsts, atgriezties dažas dienas vēlāk un saņemt atļauju palikt vēl 90 dienas Singapūrā.

Savukārt Latvijas nepilsoņiem ir nepieciešama vīza uz Singapūru. Vīzu ir nepieciešams noformēt pirms brauciena. To var izdarīt ar tūrisma aģentūras starpniecību.

Singapūras vīza = Zīmogs pasē

Latvijas pilsoņiem iebraucot Singapūrā, ir tik vien kā jāuzrāda ceļošanai derīga pase, kas šajā gadījumā nozīmē, ka tās derīguma termiņš ir ne mazāks kā 6 mēneši pēc plānotās izbraukšanas no Singapūras.

Atsevišķos gadījumos var tikt uzdoti jautājumi par to, ko tu plāno darīt Singapūrā un ko esi plānojis. Reizēm var tikt paprasīta prombraukšanas aviobiļete (info). Taču tas diez vai notiks, ja uz Singapūru dodies pirmo vai otro reizi un plāno palikt vien dažas dienas. Tā teikt, ja izskaties kā vienkārši tūrists.

Runājot vēl par prombraukšanas biļeti, to var paprasīt arī pirms tam – reģistrējoties lidojumam uz Singapūru. Un, ja aviokompānijai rodas aizdomas, tev var arī tikt liegta iespēja iekāpt lidmašīnā.

Iebraucot Singapūrā, vienmēr ir jāaizpilda iebraukšanas/izbraukšanas karte, kurā ir jānorāda plānotais uzturēšanās ilgums, kā arī viesnīcas vai hosteļa, kurā paliksi, nosaukums un adrese. Tāpēc neaizmirsti veikt rezervāciju vismaz uz vienu nakti jau pirms došanās ceļojumā. Ja nu kas, te atradīsi 10 lieliskas un nedārgas viesnīcas Singapūrā, kuras mēs iesakām.

Un tas arī viss.

Lidostas pasu kontrolē tavā pasē tiek iespiests zīmogs, kas apliecina to, ka tev valstī ir atļauts uzturēties līdz 90 dienām.

Singapūrā ir atļauts iebraukt arī:

Ko darīt, ja Singapūrā gribi uzturēties ilgāk nekā 90 dienas?

Teorētiski viss ir vienkārši – izbrauc no Singapūras pirms beidzas atļautās 90 dienas, brauc atpakaļ un saņem jaunu 90 dienu zīmogu.

Tā tas notiek arī praksē. Tomēr esi uzmanīgs, ja plāno to darīt vairāk nekā 2 reizes gadā. Tādā gadījumā noteikti ieplāno arī kaut ko citu “pa vidam”, pirms braukšanas atpakaļ uz Singapūru, kādu citu valsti. Vai ideālajā gadījumā kādu valsti Eiropā. Jo piekritīsi taču, ka ir aizdomīgi, ja tu tūrisma nolūkos brauc uz tik mazu valsti kā Singapūra vairāk nekā uz 3 mēnešiem gada laikā?

IESAKĀM: 10 Labākās budžeta viesnīcas Singapūrā

Dalies ar draugiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

shares